SAVATE I BOKS KLUB OMEGA VARAŽDIN

Dodijeljene nagrade natjecateljima za ostvarene rezultate u protekloj natjecateljskoj sezoni

Objavljeno: 20.01.2019. 15:34

Zadnja izmjena: 20.01.2019. 15:35

U dvorani Savate i boks kluba Omega dodijeljene su nagrade natjecateljima za ostvarene rezultate u protekloj natjecateljskoj sezoni. 
Predsjednik i trener kluba Miljenko Rožmarić pozdravio je sportaše i roditelje, uz kratki osvrt realiziranih natjecanja. Nastupi i rezultati članova kluba pokazuju da su uspješno ostvareni postavljeni ciljevi.

Naglasak u radu je bio na razvoju mladih sportaša kojima se nastoje usaditi navike i vještine kojima će se voditi tijekom cijelog života, uz formiranje karaktera i izgradnju pozitivnih stavova, usvajanje i usavršavanje borilačkih vještina kojima stječu posebna znanja. - Ono po čemu se ističu naši sportaši je ekipno zajedništvo nespecifična karateristika za individualni sport, ali pokazatelj pravog puta kojim usmjeravamo naše sportaše, nmaglasio je Rožmarić. 
Nakon dodjele nagrada, boksačke rukavice i opreme za sve natjecatelje nastavili su s druženjem u ugodnoj atmosferi roditelja i sportaša.
Iz kluba zahvaljuju svim roditeljima na povjerenju, prijateljima kluba na podršci, a svim vježbačima na upornosti i ustrajnosti u treninzima. Svima su poželili puno uspjeha u daljnjem radu, a oni koji se još nisu uključili u proces treniranja pozivaju da se što prije pridruže sportskoj obitelji Savate i boks kluba Omega.

Komentari