nastavak nagradne igre

Dođite ih podržati - dijelimo 2 x 2 ulaznice za subotnji meč NK Varaždina i Novigrada

Objavljeno: 12.10.2017. 15:57

Zadnja izmjena: 12.10.2017. 15:58

Foto: Arhiva

Natjecanja u Drugoj HNL se zahuktavaju i ulaze u drugu fazu. Drugim riječima rečeno, u utakmicama 12. kola sastat će se momčadi koje su međusobno igrale u 1. kolu. U slučaju Varaždina, to je Novigrad.

Njihov susret u prvom kolu odigran u gostima završio je 1:1. Varaždin je potom prolazio razne uspone i padove, ali je činjenica da već šest kola uzastopce ne zna za poraz. Tri neriješena rezultat i tri pobjede - i to protiv Hajduka 2, Dinama 2 i Gorice - ulijevaju nadu i optimizam u drugom dijelu sezone. Naši su sada 5. sa 17 bodova i bježe 10-plasiranom Novigradu za 6 bodova.

Sve to, dakako ulijeva optimizam pred meč kojega se ove subote u 15 sati igra na domaćem terenu. Mi i ovaj put dijelimo 2 x 2 ulaznice za meč - a pravila su ista: šerajte post i tagajte frenda/frendicu s kojim biste htjeli ići na tekmu. Znamo da će se javiti puno više vaš nego što ima ulaznica, ali, polako - svi budete došli na red. Važno je podržati naše igrače sad kad vrh ljestvice ipak nije tako daleko. Nagradna igra traje do sutra u 15 sati - pa stoga požurite...

Komentari