sveučilište sjever

Donosimo rezultate završnice turnira u Eilatu

Objavljeno: 28.03.2023. 12:42

Zadnja izmjena: 28.03.2023. 12:42

Košarka 3x3

-1/4 finale- Sveučilište Sjever vs Sveučilište u Tel Avivu 2:4

Nakon odličnog početka i prolaska kroz grupnu fazu studentice je u četvrtfinalu dočekala odlična ekipa Sveučilišta u Tel Avivu. Predstavnice Sveučilišta Sjever su odlično otvorile meč s brzim pogotkom, ali nakon toga počinje izuzetno gruba igra protivničkog tima što je nagovijestilo kako će biti riječ o izrazito napetom meču.

Čvrsta igra i izuzetna borba studentica obilježile su ovaj meč, u kojem su, košem u zadnjim trenucima, pobjedu odnijele predstavnice Sveučilišta u Tel Avivu te tako ostavile našu ekipu na 5. mjestu u ukupnom poretku od 17 ekipa. Ovime je Sveučilište Sjever zaključilo nastup u košarci 3x3 u kojoj su nešto ranije svoj nastup završili i studenti zauzevši 9. mjesto od 39 ekipa na ovom izrazito jakom međunarodnom turniru u Eilatu, Izrael.

Odbojka na pijesku

- 1/8 finala- Sveučilište Sjever 1 vs Sveučilište Sjever 2 2:0

- 1/4 finale- Sveučilište Sjever 1 vs Reichman University 1:2

Ekipe Sveučilišta Sjever u odbojci na pijesku ždrijeb nije pomilovao u nastavku natjecanja te su se tako našle na suprotnim stranama terena u osmini finala. Ovaj put je bio uspješniji Tim 1 (Inkret/Vrhar) što ih je u nastavku natjecanja odvelo na susret s odličnom ekipom Sveučilišta Reichman. Studentice su pokazale dobru igru, no, uz mali nedostatak sportske sreće i nepovoljan vjetar u ključnim trenucima meča, ostale su bez nastavka natjecanja. U ukupnom poretku studentice koje su nastupile kao Tim 1 (Inkret/Vrhar) su zauzele 5. mjesto,od 29 ekipa dok je Tim 2 (Đermešter/Stanković) zauzeo 9. mjesto.

- Studenticama i studentima zahvaljujemo na uspješnom i dostojanstvenom predstavljanju Sveučilišta Sjever, a ovom prilikom pozivamo sve studente da se uključe u buduće sportske projekte Sveučilišta Sjever - navode iz Sveučilišta.

Komentari