GRK VARAŽDIN 1930

Dopredsjednik Puček: Ova ekipa može u Europu!

Objavljeno: 25.12.2021. 08:25

Zadnja izmjena: 25.12.2021. 08:52

Mlada i domaća ekipa GRK Varaždin 1930 krajem ove godine pokazala je da se nju može i mora ozbiljno računati u budućnosti. Iako im je ostala za odigrati još jedna utakmica, nakon zimske stanke, varaždinski rukometaši predvođeni trenerom Emerikom Žnidarićem već su praktički osigurali plasman u Ligu za prvaka, Paket24 Premijer lige.

Dopredsjednik GRK Varaždin 1930 Romano Puček tvrdi da je situacija u klubu odlična, točnije nikad bolja.

- Ponosni smo na ostvareni rezultat i isto tako smo sretni da smo dali priliku Emeriku da preuzme seniorsku ekipu i ostvari ovaj rezultat. Odradio je vrhunski rezultat s našom mladom domaćom ekipom. Od šest utakmica, koliko je na klupi ostvario je pet pobjeda. Poraženi su jedino od ekipe Nexe, ali su i u toj utakmici mladi igrači pokazali vrlo veliki potencijal, naglasio je Puček.

Igrači su trenutno na zasluženom odmoru, a pripreme za nastavka sezone trebale bi početi u ponedjeljak 10. siječnja. Prvenstvo se nastavlja 12. veljače posljednjim susretom u Paket24 Premijer ligi, Lige B i zatim bi trebali nastaviti natjecanje u Ligi za prvaka u koji ulaze po tri ekipe  iz obje skupine.

Škola daje rezultate

- Kako smo osigurali nastup u Ligi za prvaka otvorili smo na taj način mogućnost da dodatno razvijamo naše mlade igrače. Veseli nas što imamo mladu domaću ekipu koja već pokazuje da su u samom hrvatskom vrhu. Mlakar, Puček, Tompić su reprezentativci u svom uzrastu, kao i Šestak i Herceg. Oni su izuzetni potencijal, uz još nekoliko mladih igrača, za klub u budućnosti. Naša škola rukometa ponovo daje vrhunske rezultate, ustvrdio je Puček.

GRK Varaždin 1930 nakon 13 odigranih kola nalazi se na trećem mjestu Paket24 Premijer lige, lige B i imaju 15 osvojenih bodova tri više od četvrtoplasiranog Zameta. Preostao je još susret protiv Moslavine i zatim Liga za prvaka.

- Iako u Ligu za prvaka ulaze bez rezultatskog pritiska, bila bi im nagrada da izbore plasman koji vodi u Europu. Naši mladi igrači već su pokazali da se mogu i znaju nositi s imperativom rezultata i to vrlo dobro, zato od njih u budućnosti očekujemo još mnogo dobrih utakmica i zapaženih rezultata, zaključio je Puček.     

Komentari