NK POLET TUHOVEC

Foto - "Dvostruka kruna" za nogometaše iz Tuhovca

Objavljeno: 12.06.2022. 07:30

Zadnja izmjena: 12.06.2022. 08:33

Za tuhovečki Športski nogometni klub Polet u subotu je bio povijesni dan. Seniorskoj i veteranskoj momčadi uručeni su pehari za naslove prvaka 1. ŽNL odnosno Lige veterana istok.

Seniorska momčad osvojila je prvo mjesto u 1. županijskoj nogometnoj ligi, a pehar je prvacima uručio predsjednik Županijskog nogometnog saveza Varaždin Nenad Horvatić.

Veterani su ove sezone obranili naslov u svojoj ligi, a pehar su primili iz ruku gradonačelnice Varaždinskih Toplica Dragice Ratković.

– Jako sam ponosna. Kao i ovim navijačima Poleta, srce mi je veliko kao cijelo područje našeg grada Varaždinskih Toplica. Ovo je povijesni trenutak za Polet, s ovim prvim mjestom ulaze u elitnu ligu. Svi znaju da sam ja veliki ljubitelj sporta i da podržavam sve naše sportaše, pa tako i Polet. Klub na mene i na Grad može uvijek računati. To smo dokazali svim našim donacijama, a isto tako smo izašli ususret i kod otkupa zemljišta za pomoćno igralište kako bi mogli ispuniti sve uvjete koji su potrebni za viši rang natjecanja – kazala je gradonačelnica Ratković.

Predsjednik ŠNK Polet iz Tuhovca Dejan Kubat istaknuo je da i u elitnoj ligi županijskog nogometa žele imati aktivnu ulogu.

– Plan uoči ovog prvenstva bio je osvajanje naslova i ulazak u Elite ligu koja kreće od sljedeće sezone. Ambicije su da budemo barem u sredini tablice ili u gornjem dijelu. Tu su klubovi koji su igrali u rangu iznad našeg i nekoliko iz naše lige. Bit će zahtjevno, ali to je korak više i vjerujemo u naše dečke – poručio je predsjednik Poleta.

Proslavu ŠNK Poleta u Tuhovcu je uveličao sportski prijatelj i dugogodišnji član najvišeg razreda hrvatskog klupskog nogometa, koprivnički Slaven Belupo odigravši prijateljsku utakmicu s prvacima varaždinske 1. županijske nogometne lige.

Komentari