HNS

Edukacija za nogometne trenere - natječaji Nogometne akademije HNS-a

Objavljeno: 16.05.2020. 18:08

Zadnja izmjena: 16.05.2020. 18:10

Nogometna akademija HNS-a 15. svibnja 2020. godine otvorila je tri natječaja za nogometne trenere i trenerice.

Raspisan je natječaj za upis na nastavni program usavršavanja za trenera/icu nogometa UEFA A kategorije, po modelu i programu Nogometne akademije HNS-a i Uefe (prema Uefinoj Trenerskoj konvenciji program edukacije za trenera nogometa UEFA A kategorije).

Nadalje, raspisan je natječaj za upis na nastavni program osposobljavanja za trenera/icu nogometa UEFA B kategorije, po modelu i programu Nogometne akademije HNS-a i Uefe (prema Uefinoj Trenerskoj konvenciji program edukacije za trenera nogometa UEFA B kategorije).

Potom, raspisan je natječaj za upis na nastavni program osposobljavanja za voditelja/icu nogometa UEFA C kategorije, po modelu i programu Nogometne akademije HNS-a (prema Uefinoj Trenerskoj konvenciji program edukacije za trenere nogometa UEFA C kategorije).

Prijave za upis vrše se isključivo elektronskim putem na internetskim stranicama HNS-a, dok se dokumentacija može predati elektronskom poštom (na adresu [email protected]) ili redovnom poštom (na adresu Nogometna akademija HNS-a, Vladimira Vidrića 12, 10360 Sesvete). Prijave se zaprimaju zaključno s 15. lipnjem 2020. godine.

Komentari