FUTSAL LIGA HASS

Foto - Ekipa Sveučilišta Sjever otvorila debitantsku futsal sezonu

Objavljeno: 30.01.2022. 19:39

Zadnja izmjena: 30.01.2022. 19:43

Foto: UNIsport

UniSportHR futsal liga za akademsku godinu 2021./2022. službeno je započela u Zagrebu utakmicama prva tri kola.

Ekipe Sveučilišta u Zagrebu, Edward Bernays Visoke škole za komunikacijski menadžment, Sveučilišta u Splitu, Sveučilišta J.J. Strossmayer u Osijeku, Sveučilišta u Zadru, Veleučilišta Lavoslav Ružička u Vukovaru, Sveučilišta Sjever i Tehničkog veleučilišta u Zagrebu u dvorani Martinovka odigrali su ukupno 12 susreta kroz tri dana. 

Nažalost studenti Sveučilišta Sjever doživjeli su tri poraza u utakmicama  u kojima su, na momente bili ravnopravni suparnicima ali iskustvo turnirskog igranja i rasporeda je bio preveliko opterećenje studentima Sveučilišta Sjever, koji su po prvi puta igrali  protiv  iskusnih  igračima futsala koji se natječu u prvoligaškim klubovima. Profesor Nedeljko Pavlec naglasio je da je ovo bilo potrebno iskustvo igranja s profesionalnim igračima futsala  i da će u sljedećim kolima naši studenti stjecati iskustvo i ravnopravnije se boriti u nastavku lige.

- Sljedeća kola su za mjesec dana u Splitu i mi ćemo treninzima pokušati dostići kvalitetu koja je potrebna za ovaj vid natjecanja, dodao je Pavlec.

REZULTATI 

1. kolo

  • Edward Bernays Visoke škole za komunikacijski - Sveučilište Sjever 8:3. 

2. kolo

  •  Sveučilište Osijek- Sveučilište Sjever  8:3  

3. kolo

  • Veleučilište Lavoslav Ružička iz  Vukovara - Sveučilište Sjever  8:2  

Komentari