Odigran 5. turnir lige

Ekipa Varaždin volleya i dalje vodeća u mini odbojci najmlađih kadetkinja

Objavljeno: 16.03.2016. 15:51

Foto: OSVŽ

Domaćin 5. turnira Lige u mini odbojci najmlađih kadetkinja Varaždin - Međimurje prošle subote bio je ŽOK Ludbreg. U Ludbregu se igralo u dvije dvorane i to u dvorani OŠ Ludbreg i Gradskoj sportskoj dvorani.

Naime velika i impozantna Gradska sportska dvorana ima iscrtana 3 odbojkaška igrališta, ali nema rupe za postavljanje mreža, tako da se u njoj može postaviti samo centralno igralište. Dvorane nisu fizički spojene pa se moralo pretrčavati iz jedne u drugu.

Unatoč kiše to nije bilo problem tako da se je turnir odigrao bez problema i u predviđenom vremenu. Dvadeset utakmica odigrano je za 3 sata i 15 minuta.

Treba istaknuti veliku podršku roditelja koji su u velikom broju došli bodriti svoje djevojčice. Čak je pala ideja da se organizira turnir i druženje roditelja.

Vrhunska organizacija

Favoriti i tri vodeće ekipe Varaždin volley 1, Ivanec i Lepoglava 2 pobjedama i dobrim rezultatima zadržali su svoje pozicije. Odskače ekipa Varaždin volley koja nakon 15 odigranih kola ima maksimalnih 15 pobjeda, sve s 3:0 što joj donosi maksimalnih 45 bodova ispred Ivanca sa 38 i Lepoglave 2 sa 29 bodova iz 16 odigranih utakmica.

Pohvale zaslužuje domaćin turnira posebije Andreja Majhen, tajnica kluba i trener 1. ekipe ŽOK Ludbreg Zenil Vugrinec kao i starije igračice toga kluba koje su uspješno obavile sudačke i zapisničarske  zadatke.

Domaćin 6. turnira bit će ponovo ŽOK Lepoglava i to u subotu, 2. travnja u dvorani OŠ Lepoglava.

Domaćin zadnjeg 7. turnira bit će 23. travnja u dvorani OŠ Belica ŽOK Kaštel iz Pribislavca, tako da će se njegovo odigravanje uklopiti u manifestacije kojim će taj klub obilježiti 20. godišnjicu rada i postojanja.

Kakva je bila atmosfera u Ludbregu pogledajte u galeriji fotografija:

Komentari