neizvjesno do kraja

Ekipa Varaždina je na Državnom prvenstvu u kuglanju za gluhe odnijela prvo mjesto!

Objavljeno: 04.04.2017. 15:58

Zadnja izmjena: 04.04.2017. 15:58

Foto: Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina

Proteklog vikenda se u Varaždinu održalo Državno prvenstvo u kuglanju za gluhe – 1. liga koje je ugostilo 6 kuglačkih prvoligaških ekipa iz Varaždina, Požege, Nove Gradiške, Splita, Pule i Zagreba.

Prvog dana natjecanja, u subotu, točno u podne je počelo ekipno natjecanje te su gledatelji prisustvovali zanimljivoj borbi i dobroj atmosferi u kuglani dvorane na Dravi.

Neizvjesna borba se vodila  između ekipa iz Varaždina i Zagreba te je odluka o pobjedniku pala sa zadnjim bacanjima kojima je ekipa Varaždina sa samo jednim bodom više odnijela ekipnu pobjedu. Drugo mjesto tako je pripalo ekipi iz Zagreba dok su treće mjesto zauzeli kuglači Splita.

Sljedeći dan, u nedjelju, igralo se pojedinačno natjecanje na kojem su svoje snage odmjerila 24 najbolje rangirana igrača. Najmlađi, a ujedno i najbolji kuglač, Igor Kolarić iz varaždinske ekipe fantastično je odigrao te zauzeo prvo mjesto s 560 srušenih čunjeva. Korak iza njega, na drugom mjestu, je Hrvoje Spahija iz Splita s 554 čunja, a na trećem mjestu Anto Gelo iz Zagreba sa srušenih 540 čunjeva.

Komentari