GRK VARAŽDIN 1930

Emerson Žnidarić: Svi su željni dokazivanja u Ligi za prvaka

Objavljeno: 10.01.2022. 19:36

Zadnja izmjena: 10.01.2022. 20:47

Večeras su u Gradskoj sportskoj dvorani Varaždin počele pripreme GRK Varaždin 1930 za nastavak sezone u rukometnoj Premijer ligi.

Varaždinski rukometaši okupili su se pod vodstvom trenera Emersona Žnidarića. Ekipa je ostala na okupu što je garancija za nastavak dobrih rukometnih predstava u varaždinskoj Areni.

- Naravno da smo zadovoljni smo s jesenskim dijelom, a ostala nam je još jedna utakmica protiv Kutine koja rezultatski niti nama, niti njima ne znači ništa. Tako će nam ta utakmica poslužiti kao zadnja provjera prije Lige za prvaka, s tim da prvu utakmicu u Ligi za prvaka igramo protiv PPD Zagreb  vani, pa će nam i to biti svojevrsna provjera. Ono što nas zapravo očekuje je utakmica protiv Sesveta doma 26. veljače. Tada moramo ponoviti dobru igru i na svom terenu pobijediti Sesvete i uzmeti prva dva boda u Ligi za prvaka. Tome ćemo težiti i za to trenirati, da budemo tada u top formi za tu utakmicu, naglasio je Žnidarić.

Svi su zdravi

Prije toga Dabrove još očekuje Kup utakmica 16. veljače, ali još ne znaju protivnika jer tek slijedi izvlačenje.

- Pred nama je šest tjedana priprema, koje ćemo odraditi u Gradskoj sportskoj dvorani Varaždin i našoj teretani. Koliko vidim svi su dečki zdravi, još trebamo provjeriti s liječničkim timom da li nam se mogu priključiti Šestak i Vujović. Novi na treningu je Egon Juranić iz Čakovca, ali još rješavamo papire za njega. Svi su željni rada i dokazivanja u Ligi za prvaka, a mene posebno veseli me da su sve to domaći dečki, iz ovog bazena, i da je svima želja da napravimo što bolji rezultat, dodao je Žnidarić.

GRK Varaždin za vrijeme priprema odigrat će i nekoliko prijateljskih utakmica, tako će 22. siječnja sudjelovati na turniru u Karlovcu, ali se još ne zna koje će sve ekipe sudjelovati,  zatim će igrati s Čakovcem 26. siječnja i onda im dolazi Rovinj 28. siječnja. Posljednju kontrolnu utkamica prije nastavka prvenstva igrat će 5. veljače s Bjelovarom, a 12. veljače se nastavlja Premijer liga.

Komentari