vidovec dočekao alena

eTV: Alen Remar vratio se u Vidovec: "Još nisam svjestan ničega, ali planovi za budućnost su mi ozbiljni"

Objavljeno: 03.10.2016. 19:57

Zadnja izmjena: 04.10.2016. 15:25

Foto: Sonja Ognjenović

Alen Remar streličarski svjetski juniorski prvak u disciplini FIELD, vratio se u Vidovec, gdje su ga uz njegovu najužu obitelj, uz velike emocije dočekali i njegovi sugrađani.

Alen je jučer postao svjetski juniorski prvak u disciplini FIELD  na  Svjetskom Field prvenstvu koje se održalo u Dublinu, od 27.09. do 02.10. Iako umoran, Alen je pozdravio sve prisutne, zahvalivši se na ovom dočeku nabijenom pozitivnim emocijama:

 

Alen je u Zagreb sletio danas, a tek pri povratku u Vidovec, kako kaže, saznao je za ovaj doček.

- Da vam prvo odgovorim, jesam li svjestan bilo čega... Nisam - kroz šalu, ali vidno uzbuđen kazao je Alen, obrativši se okupljenima na svom dočeku. - Bilo mi je to veliko iznenađenje, došao sam doma umoran i nikakav i saznao da je za mene organiziran doček. Hvala vam - dodao je.

Također je napomenuo kako će u budućnosti ozbiljnije krenuti u streličarstvo i treninge te da će tome posvetiti još više vremena.

- Olimpijada je san svakog sportaša, ali ja sam jedan od onih trenera, koji smatra da je cilj Olimpijadu pobijediti. Ili si najbolji ili nisi nigdje. To očekujem od Alena - izjavio je ponosni trener Cvijetislav Zorman.

Alen je demonstrirao i svoj pobjednički pogodak, te je postavljenu metu u dvorani u Osnovnoj školi u Vidovcu pogodio "bez da je trepnuo" uz zaslužene ovacije prisutnih. Kako je doček izgledao, pogledajte u galeriji:

Komentari