u 19 sati

eTV: PPD Zagreb i Vive Tauron Kielce u srijedu u Areni - rukometni susret velikana!

Objavljeno: 14.11.2016. 15:59

Foto: Petra Mlinarić

U srijedu će varaždinska Arena će biti mjesto rukometnog susreta između RK PPD Zagreb i europskih prvaka, momčadi Vive Tauron Kielce. Danas su, trener RK PPD Zagreb Silvio Ivandija i kružni napadač Tin Kontrec, najavili utakmicu te svoja očekivanja, ali se prisjetili i nedavne utakmice protiv njemačkog Rhein Neckar Loewena.

Trener Ivandija se prisjetio kako je na nedavnoj utakmici protiv Rhein Neckar Loewena momčad RK PPD Zagreb prvo poluvrijeme odradila 'pod ručnom', ali su zato u drugom poluvremenu došli u formu, no nažalost nisu mogli zadnje trenutke iskoristiti na pravi način što je zagrebačku momčad koštalo vrijednog boda.

- Čekaju nas izazovi iz utakmice u utakmicu, sve veći i sve jači pa tako i ova utakmica s  prvakom Europe, mislim da je veliki izazov za našu ekipu. - rekao je trener.

Tim Kontrec se nadovezao kako im u goste dolazi aktualni prvak Europe i kako ne treba puno riječi trošiti na njih. 'To je skupina individualaca sa sjajnim trenerom.' - rekao je Kontrec.

- Čak mi i nije drago što su protekle dvije utakmice izgubili jer onda znamo koliko će im značiti ova utakmica da se priključe samom vrhu, na što i ciljaju. Mi težimo igri iz utakmice s Loewenom, pogotovo onih zadnjih 20, 25 minuta što nas je vratilo u igru. Treniramo naporno i nadamo se kako ćemo uz punu varaždinsku Arenu doći do vrijedna dva boda. - nadodao je Kontrec.

Trener Ivandija je napomenuo kako od igrača, jedino Darko Cingesar neće nastupiti u srijedu i to zbog ozljede koja traži dugotrajan oporavak.

- Jedna zahtjevna utakmica u kojoj neće biti dozvoljeno da napravimo greške i da ćemo morati odigrati puno agresivnije prema njihovim vanjskim igračima nego li na zadnjoj utakmici - rekao je trener Ivandija.

 

 

Komentari