Loše vijesti za navijače: Hrvatska dobila manje karata za EURO

Objavljeno: 14.12.2011. 09:12

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Foto: Bruno Konjevic / CROPIX

Loše vijesti za Hrvatsku i navijače koji imaju namjeru pohoditi Europsko prvenstvo u Poljskoj i Ukrajini stigle su u Rusanovu. Naime, ukupan broj predviđenih karata smanjen je za pet posto iz sigurnosnih razloga pa će ionako ogromna potražnja sada postati još i veća, piše Mišo Gulić za Sportnet.

Uefa je obavijestila Hrvatski nogometni savez kako je nacionalna kvota karata za Euro u Poljskoj i Ukrajini smanjena za pet posto, kako navode iz sigurnosnih razloga. No, ipak postoji mogućnost da se naknadnom procjenom sve vrati na staro.

Hrvatska će, kako prenose Sportske novosti, ostati na 6000 ulaznica, ali za sada će ipak dobiti pet posto manje. Uefa će za mjesec dana napraviti sigurnosnu provjeru na samim stadionima te će onda biti odlučeno hoće li Hrvatska dobiti ostatak ulaznica.

Stoga će hrvatski navijači ponovno imati priliku demonstrirati snalažljivost u pribavljanju trenutno "najtraženijeg komada papira", a s obzirom da su do sada pokazivali zavidno umijeće, ne treba sumnjati kako će i Poznan i Gdansk biti prekriveni crveno-bijelim kockicama.


Izvor: hrsport.net

Komentari