ne propustite

Europski tjedan sporta u Varaždinu - prijavite se na Challenger Race 2023

Objavljeno: 14.09.2023. 12:03

Zadnja izmjena: 14.09.2023. 12:05

Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina, u suradnji s Udrugom za promicanje tjelesne aktivnosti i zdravlja "Active Vita" od pokroviteljstvom Grada Varaždina, poziva sve zaljubljenike u sport i izazove na sudjelovanje u timskoj utrci - Challenger Race Varaždin 2023., koja će se održati u sklopu obilježavanja Europskog tjedna sporta.

Ministarstvo turizma i sporta, kao nacionalni koordinator Europskog tjedna sporta, pod motom #BeActive i ove će godine organizirati niz aktivnosti sa željom da potakne što veći broj građana na redovitu tjelesnu aktivnost. Tako se u Varaždinu održava Challenger Race u subotu, 30. rujna 2023. na vanjskim terenima Sportskog centra Graberje.

Radi se o uzbudljivoj timskoj utrci u parovima koja će testirati vašu izdržljivost i timsku koordinaciju. Natjecatelji će se suočiti s raznovrsnim izazovima poput trčanja, preskakanja, nošenja tereta i bacanja, a cilj je savladati ove zadatke u što kraćem vremenu. Sudjelovanje u utrci je otvoreno svima starijima od 15 godina, bez obzira na prethodno sportsko iskustvo. Timovi mogu biti sastavljeni od dvije žene, dva muškarca ili žene i muškarca.

Prijaviti se možete besplatno slanjem e-maila na adresu [email protected] do četvrtka, 28. rujna 2023., do ponoći. Vaša prijava treba sadržavati naziv tima, ime i prezime svakog člana tima, spol i godinu rođenja. Iz ZSUGV-a pozivaju da budete brzi jer je broj timova ograničen na 30 sudionika.

Satnica događanja:

  • 8.30 - 9.00 sati: Registracija sudionika
  • 9.15 sati: Brifing
  • 10.00 sati: Početak natjecanja

Komentari