velika nagrada varaždina

Centar Varaždina biti će zatvoren za promet jer stižu popularne auto utrke! Evo detalja

Autoklub Blacklisted

Objavljeno: 14.05.2022. 06:55

Zadnja izmjena: 14.05.2022. 06:55

Autoklub Blacklisted organizira drugi ovogodišnji trackday Velika nagrada Čakovca i HAKS kronometar prvenstvo Hrvatske u centru grada Čakovca - 28. i 29. svibnja 2022. godine. Subota je rezervirana za TIMEATACK 2K22 natjecanje, a nedjelja za kronometar prvenstvo Hrvatske.

Ove utrke predstavljaju drugu od ukupno pet utrka TIMEATTACK natjecanja u kojem brojni vozači mogu osvojiti vrijedne nagrade. Ukupno je to 15. trackday event u organizaciji autokluba, a svi vozači (amateri i profesionalci) imaju priliku prezentirati svoje vozačke sposobnosti na osiguranom i sugurnom mjestu.

Utrka u Čakovcu je ujedno i uvod u prvu takvu utrku u samome centru grada Varaždina koja će okupiti preko 100 vozača, a održati će se u listopadu ove godine. 

Ruta se vozi oko Kapucinskog trga brzim dionicama koje će dodatno biti usporene šikanama kako bismo tehnički otežali stazu i testirali granice vozačkih sposobnosti natjecatelja. Sretni smo što smo uspjeli dogovoriti utrku u samome centru grada Varaždina te očekujemo još veću posjećenost nego u gradu Čakovcu, a zapravo smo i uzbuđeni što možemo vozačima ponuditi još jednu novu rutu za TIMEATACK natjecanje 2K22. Vjerujemo da će to vozačima dati dodatnu motivaciju i da će ih sigurno privući u velikom broju, a naravno i svim posjetiteljima eventa pružiti odličan oktanski spektakl koji će moći pratiti uz samu rutu ili kroz VIP tribine koje će biti postavljene na Kapucinskom trgu. Osim utrke, gledatelji će moći obići i VIP zonu i Box vozača koji će biti smješten na samome Kapucinskom trgu. - rekao je Marin Kuharić, potpredsjednik Autokluba Blacklisted.

Ruta utrke "Velika nagrada Varaždina"

U srpnju ove godine, točnije 09. i 10.07. biti će organizirane i dvije utrke u Novom Marofu na stazi Rauš, a biti će kao i ostale sastavljene od TIMEATACK natjecanja te prvenstva Hrvatske u kronometru.

Za sve ljubitelje adrenalina i oktanskog uzbuđenja pripremili smo i brojne nagradne igre TAXI vožnji u supersportskim automobilima, a o tome ćemo više kroz koji mjesec. - rekao je Marin.
 

 

Komentari