pripreme za zimsku brdsku ligu

Evo rezultata posljednjeg kola 24. Cross lige Drava

Objavljeno: 23.10.2016. 14:08

Foto: Cross liga Drava

Proteklog tjedna održano je posljednje kolo 24. JOMA Cross lige Drava, a ni kiša nije uspjela omesti brojne natjecatelje svih uzrasta koji su se natjecali u nekoliko kategorija.

Tako su na najdužoj trkačkoj dionici, onoj od 5600 metara najbrži bili Goran Pongračić i Mirela Turk, dok su na dionici od 2000 m u trčanju najbrži bili Petar Lončar i Marija Kosi.

U hodanju na 2000 m najbrži je bio Stjepan Stolnik, a na dionici nordijskog hodanja iste dužine najbrži su bili Darinka Kolarić i Krunoslav Borovec.

Na natjecanju su sudjelovali i najmlađi, pa je tako na dužoj dionici od 800 metara nastupio samo Lovro Mikašek, dok je na dionici od 400m najbrži bio Borna Večerić.

Iako je ovo bilo posljednje kolo, trkači i hodači mogu sudjelovati na raznim nadolazećim natjecanjima. Tako se danas u Lepoglavi održava pretposljednja utrka Kupa sjeverozapadne Hrvatske, dok će posljednja, 6. studenog biti u Koprivnici.

U susret nam dolazi i 20. zimska brdska liga Ivančica koja počinje u nedjelju, 20.studenog i održavat će se svake druge nedjelje i to u 7 kola.

 

Komentari