Finale Svjetskog prvenstva u nogometu: Njemačka ili Argentina?

Objavljeno: 13.07.2014. 13:20

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: www.skysports.com

Lahm ili Messi? Tko će večeras podići pehar pobjednika?

Večerašnjom finalnom utakmicom završava Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu, a finalisti su, kao što je svima poznato, Njemačka i Argentina.

Već poznata njemačka nogometna upornost i disciplina suprotstavlja se Messijevim Gaučosima, želeći po četvrti puta osvojiti titulu svjetskog nogometnog prvaka.

Želje Lahma, Schweinsteigera, Kroosa i Mullera, da se okite lovorikama pobjednika,  pokušat će osujetiti Messi, Di Maria (?), Mascherano i Higuain.

Osim borbe za pobjednika, srazom Elfa i Gaučosa vodi se i borba za najbolju jedinicu između Neuera i Romera, najboljeg igrača prvenstva između Kroosa i Mullera te Messija i Mascherana, a još uvijek traje i borba za najboljeg strijelca. Muller s pet zgoditaka oštra je konkurencija Jamesu Rodriguezu, koji je završio s natjecanjem, a tituli najboljeg strijelca potajno se nada i Messi. 

Iako favorita u finalu Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu u pravilu nema, jer su šanse podjednake, lagana prednost ipak se daje reprezentaciji Njemačke.

S nestrpljenjem iščekujemo večerašnji sraz nogometnih divova, koji započinje u 21 sat na stadionu Maracana u Rio de Janeiru.

Komentari