odlični rezultati

FOTO 2017. godina bila je najuspješnija natjecateljska godina za TK Marathon 95

Objavljeno: 18.03.2018. 11:23

Zadnja izmjena: 18.03.2018. 11:26

U prostorijama Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina u Graberju, održana je redovita godišnja Skupština Trkačkog kluba Marathon 95 na kojoj je zaključeno da je protekla godina bila najuspješnija natjecateljska godina kluba. 

Predsjednik Goran Pongračić istaknuo je da je to bila najuspješnija natjecateljska godina kluba, osnovanog 1995. godine. U 1. ligi cestovnog trčanja HAS-a klub je zauzeo 4. mjesto, dok su pojedinačno najuspješniji bili Mario Pongračić na 4. mjestu u muškoj konkurenciji te Jasenka Martinez kao 10. u ženskoj konkurenciji.

Na državnim prvenstvima u cestovnom trčanju ženska ekipa osvojila je 3. mjesto ekipno u polumaratonu u Velikoj Gorici, a veliko pozitivno iznenađenje i izuzetan uspjeh ostvarila je Mirela Turk osvajanjem 3. mjesta na državnom prvenstvu u maratonu u Rijeci. Na državnom prvenstvu na 100 km 62-godišnji Antun Belošević bio je treći, a odličan rezultat imala je i Jasmina Ilijaš na maratonu u Veroni koji je završila za 2 sata, 49 minuta i 21 sekundu.

I prošle je godine klub nastavio s uspješnom organizacijom utrka i liga – Zimske brdske lige Ivančica, Cross lige Drava, Dravskog ultracrossa i Varaždinskog polumaratona, a prvi puta organiziran je Zimski polumaraton u Varaždinu, s odličnim odazivom trkača usprkos velikoj hladnoći.

Ove je godine već završena 21. Zimska brdska liga Ivančica i organiziran 2. Zimski polumaraton, a slijede 26. Joma Cross liga Drava u Varaždinu s prvim od 18 kola u četvrtak, 29. ožujka, te 7. Dravski ultracross na Uskrsni ponedjeljak, 2. travnja, dok će se 24. Varaždinski polumaraton održati 16. rujna.

 

Komentari