Kao što je već bilo najavljeno, u Varaždinu će se 22. veljače odigrati košarkaška utakmica Hrvatska - Poljska, a riječ je o važnoj kvalifikacijskoj utakmici 11. kola skupine J u kojoj će hrvatska reprezentacija u Areni tražiti pobjedu kako bi zadržali izglede za plasman na Svjetsko prvenstvo.

Glavni tajnik Hrvatskog košarkaškog saveza Josip Vranković je danas u Gradskoj vijećnici izrazio zadovoljstvo nakon utakmice koju su imali sa Slovencima u Areni Varaždin, te kako nose ugodna iskustva i smatra da je Varaždin prihvatljiva opcija.

- Ono što bi mi žarko željeli je i da klubska scena u Varaždinu zaživi i da uz ove nove ljude koji su preuzeli savez dobijemo jednog kvalitetnog partnera - rekao je Vranković.

- Tradicija košarke u Varaždinu je duga. Nažalost nemamo u tom klubskom segmentu vrhunske rezultate, ali mlađe uzrasne kategorije postižu dobre rezultate i bilo bi mi drago da se košarka u Varaždinu popularizira i da reprezentacija pa i klubovi igraju u našoj Areni - kazao je gradonačelnik Ivan Čehok.

- Igrači koji su se odazvali pozivu za ove dvije kvalifikacijske utakmice su najbolji igrači koje Hrvatska reprezentacija trenutno ima i siguran sam da će ti igrači pružiti maksimum. Treba nam podrška publike, te pozivam sve Varaždince i ljubitelje sporta da nas dođu podržati - dodao je trener reprezentacije Dražen Anzulović.

Komentari

19.02.2019. 11:55h Zadnja izmjena: 19.02.2019. 12:01

Foto: Dario Jurčević