FOTO: Automobil Lončar pobijedio finalista Kutije šibica i osvojio Pan kup

galerija-images/pan kup

Objavljeno: 10.01.2015. 22:22

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Momčad Automobil Lončar osvojila je titulu najbolje ekipe na 35. Otvorenom prvenstvu Varaždina u malom nogometu pod nazivom Pan kup. Lončari su u finalu, odigranom u subotu u varaždinskoj Areni, pobijedili finalista Kutije šibica zagrebački Big Bang Team 3:1...

U vodstvo ih je doveo Bruno Piskać u posljednjoj minuti prvog dijela pogodivši vrata s devet metara. U drugom poluvremenu zagrebačka ekipa krenula je po izjednačujući pogodak, a on je pao u 34. minuti. Slobodan udarac s devet metara izveo je Mario Čibarić, lopta je prošla kroz živi zid i završila u mreži Nikole Hranića.

Pet minuta kasnije Lončari ponovo stigli do vodstva. Zabio je Marko Ister koji se odlično snašao u šestercu. Zagrebačka ekipa pokušala je stići do izjednačenja uvevši igrača na mjesto vratara, no primili su i treći pogodak. Za konačnih 3:1 zabio je Krunoslav Hruškar.

- Već pet godina igramo zajedno i titula s varaždinskog turnira nam je najdraža. Utakmica je zbilja bila vrlo napeta, no odlučila je naša agresivnost - rekao je Bruno Piskać, igrač Automobil Lončara.

Treće mjesto kod seniora osvojila je ekipa Svježa Jaja Vuk iz Čehovca pobijedivši u susretu za treće mjesto ekipu Transporti Horvatić iz Ljubešćice 6:1.

U veteranskoj konkurenciji najbolja je međimurska ekipa Auto Grandi koji je u finalu bio bolji od varaždinskog CB Bilikuma 1:0. Treće mjesto kod veterana pripalo je ekipi Krovišta Bosilj & CB Stars. Ekipa iz Ladanja u utakmici za treće mjesto pobijedila je ekipu Horvat Production iz Ludbrega 3:2.

Najboljim igračem kod seniora proglašen je Bruno Piskać iz Automobil Lončara, a iz iste ekipe dolazi i najbolji vratar - Nikola Hranić, dok je najbolji strijelac Ivan Antolek iz ekipe Svježa Jaja Vuk.

Kod veterana najbolji igračem je proglašen Josip Ribić iz pobjedničke ekipe Auto Grandi, najbolji vratar je Danijel Posavec iz CB Bilikuma, dok je najbolji strijelac Santino Debelec iz Auto Grandija.

{gallery}pan kup{/gallery}

Komentari