Grad Varaždin

Foto - Bosilj i Marković primili stolnotenisku delegaciju pa odigrali meč na Korzu

Objavljeno: 01.09.2023. 17:37

Zadnja izmjena: 01.09.2023. 17:45

Varaždinski gradonačelnik Neven Bosilj, njegov zamjenik Miroslav Marković i gradski vijećnik Damir Đopar danas su u palači Patačić održali prijem za stolnotenisku delegaciju, a nakon službenog dijela odigrali su i stolnoteniski meč na Korzu.

U stolnotelniskoj delegaciji bili su predsjednik Hrvatskog stolnoteniskog saveza (HSTS) Zoran Primorac, direktor HSTS-a Renato Čengić i direktor stolnoteniskog natjecanja WTT youth contender Varaždin Tomislav Crnadko, a pridružio im se jedan od najpoznatijih svjetskih stolnotenisača Vladimir Samsonov, koji boravi u Varaždinu, priopćeno je iz Grada.

Naime, u Varaždinu se u organizaciji STK Varaždin i Hrvatskog stolnoteniskog saveza od 28. kolovoza do 3. rujna 2023. godine održava jubilarno, 10. izdanje WTT youth contender, stolnoteniskog natjecanja za mlađe kategorije (U11, U13, U15, U17 i U19). Prijavljeno je 334 igrača iz 39 zemalja, a zajedno s trenerima, sucima i pratećim osobljem, na turniru je preko 450 sudionika.

Nakon službenog dijela prijema, gradonačelnik Bosilj uz zamjenika Markovića i Primorca te Samsonova zajedno su odigrali stolni tenis na varaždinskom Korzu.

„Varaždin odlično surađuje sa stolnoteniskim Savezom, a postoji mogućnost da iduće godine upravo tu održimo jedan veliki seniorski turnir“ – rekao je Bosilj.

Natjecanje WTT youth contender Varaždin održava se u Areni Varaždin, a ulaz je za sve posjetitelje besplatan. Prva tri dana natjecale su se djevojke u pojedinačnoj konkurenciji, a od danas pa do 3.9. odvija se muški dio natjecanja, ističe se u priopćenju iz Grada.

Komentari