Čestitke

Foto - Bumbari Varteksa osvojili broncu na turniru u Švicarskoj

Objavljeno: 24.06.2024. 17:56

Zadnja izmjena: 24.06.2024. 18:14

Mladi nogometaši U-12 iz Nogometnog kluba (NK) Varteks vratili su se kući s brončanim medaljama s prvog turnira prijateljstva "Crohelvetic Fussball Cup", održanog u nedjelju na terenima Sportanlage Schweizerbild u Schaffhausenu, prijateljskom gradu Varaždina u Švicarskoj, izvijestili su iz Grada Varaždina.

Uz podršku i pokroviteljstvo Grada Varaždina, turnir je održan u organizaciji Generalnog konzulata RH u Zürichu, uz potporu Kulturne udruge HSD Ban St. Gallen i grada Schaffhausena, a na njemu se okupilo četiri momčadi, dvije iz Hrvatske – NK Varteks i NK Slaven Belupo i dvije iz Švicarske - FC Wil 1900 i FC Schaffhausen. Pobjednik turnira je švicarska momčad "FC Wil 1900", drugo mjesto osvojila je momčad NK Slaven Belupo iz Koprivnice, dok je treće mjesto pripalo momčadi Varteksa iz Varaždina.

 Predsjednik kluba Siniša Fučkar u ime nogometnog kluba Varteks zahvalio je Gradu Varaždinu na kontinuiranoj podršci, organizatorima turnira i medijskim pokroviteljima, a mladim nogometašima čestitao na borbenosti i sjajnom rezultatu, navodi se u priopćenju.

Komentari