obnova nakon 32 godine..

FOTO Čehok, Avar i Runac obišli novouređene prostorije na stadionu Sloboda

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 27.04.2018. 12:29

Zadnja izmjena: 27.04.2018. 12:29

Danas je na Stadionu „Sloboda“ u Varaždinu održana konferencija za medije o uređenju sportskih objekata u Varaždinu. Gradonačelnik Grada Varaždina Ivan Čehok, njegov zamjenik Zlatan Avar i Alen Runac, predsjednik Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina zajedno su tom prilikom obišli i vidjeli novoizvedene radove na uređenju unutrašnjosti stadiona Slobode.

Gradonačelnik Čehok ovom je prilikom napomenuo kako se nakon 32 godine ovaj objekt temeljito obnavlja iznutra te kako Varaždin ima sreće što ima dva stadiona, što je naravno teže za održavati.

- Važna je stvar da imamo atletski stadion i nogometni stadion. Nije se dugo ulagalo, ali smo zahvaljući Zajednici uspjeli uložili preko 2,5 milijuna kuna u ne samo ovaj objekt, već i u Graberje i u stadion u Zagrebačkoj i na Srednjoškolcu - rekao je Čehok i dodao kako Grad jednako brine o svim sportskim objektima i svim sportašima.  

Prema njegovim riječima, nakon unutarnjeg uređenja, slijedi i obnova stadiona Slobode izvana, a Alen Runac je pak izrazio zadovoljstvo stanjem sportskih objekata u Varaždinu, ali napominje kako tu nije kraj.

- Čeka nas još posla, moraomo obnoviti izvana stadion Slobode, napraviti hidroizolaciju, ali sveukupno sam jako zadovoljan i može se vidjeti da Zajednica sportskih udruga pomaže i stoji na servisu našim sportašima i osiguravamo im što bolje uvjete - rekao je Runac.

 

 

 

Komentari