PROSLAVA I U CESTICI

Foto - Cestica je ove nedjelje bila u plavim bojama

Objavljeno: 24.05.2022. 12:00

Zadnja izmjena: 24.05.2022. 12:43

Dan nakon odigravanja najvećeg nogometnog derbija u Hrvatskoj i proslave GNK Dinama povodom osvajanja prvenstva, navijači Dinama iz Cestice ispred Kulturnog centra Cestica organizirali su druženje navijača i simpatizera.

Okupilo se puno navijača te djece s roditeljima. Posebno je zadovoljan mogao biti povjerenik GNK Dinama za članstvo Varaždinske županije Stanko - Stane Lazar jer na samom događaju veliki broj navijača i djece se učlanilo u Dinamo i tako su postali dio plave obitelji.

Prije dva mjeseca napravili su na facebooku grupu navijača Dinama. Već za nekoliko dana u grupi je bilo 80 ljudi. Tako je od facebook grupe došlo do organizacije ovog druženja. Pozvali su prijatelje i regionalnog povjerenika za članove kluba Dinamo,  Lazara koji je donio pristupnice te razne poklone za djecu sa simbolima kluba.

- Ovo je samo nastavak suradnje jer nedavno je Dinamova zaklada „Nema predaje“ uplatila donaciju kojom se kupila oprema udruzi "Život i radost" Cestica za djecu s teškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom. Ovo je jedan pozitivan primjer kako nogomet pomaže zajednici, povezuje ljude istih interesa i lijepo je bilo vidjeti djecu kako ponosno drže zastavice i balone plave boje. Treba ih učiti kako se navija za svoj klub, ali pritom poštivati sve simpatizere drugih klubova rekao je inicijator ovog druženja Tomislav Lazar.

Komentari