BMX Freestyle

Foto - Challenge Tour i ove godine u Varaždin dovodi vrhunske ekstremne sportaše

Objavljeno: 23.08.2022. 11:17

Zadnja izmjena: 23.08.2022. 11:23

Varaždin će ponovo biti domaćin još jednom natjecanju u ekstremnim sportovima. Organizatori popularnog osječkog festivala Pannonian Challenge odlučili su urbanu kulturu Varaždina upotpuniti jedinstvenim natjecanjem pod nazivom - Challenge Tour.

Događanje će se održati u Parku mladih u subotu, 27. kolovoza u sklopu Špancirfesta, a dobra sportska atmosfera bit će upotpunjena odličnom glazbenom podlogom.

Četvrtu godinu za redom BMX freestyleri, skate i inliner vozači, učinit će da najteži trikovi izgledaju razigrano i lako, te će svoje spektakularne izvedbe prezentirati znatiželjnoj publici, koja će dati svoju podršku hrabrim ekstremnim sportašima među kojima će se naći i najuspješniji hrvatski BMX vozač - Marin Ranteš.

Kao dio svjetske urbane kulture, izvođenje trikova slobodnog stila pomaže u otkrivanju domaćih talenata koji oblikuju budućnost ekstremnog sporta na domaćem terenu i samim time populariziraju Hrvatsku kao zemlju ekstremnih sportova. Akrobacije na skate rampama i stazama s preprekama iz triju spomenutih disciplina izvodit će natjecatelji iz Hrvatske i okolnih zemalja. Upravo je dolazak stranih gostiju još jedan od pokazatelja da je ovo natjecanje dostojno većih natjecanja u regiji te da ekstremni sportovi žive punim plućima, poručuju orgaanizatori.

 

 

Komentari