'Fittest in Varaždin'

Foto - Crossfit na vanjskim terenima u Graberju

Objavljeno: 02.10.2021. 12:08

Zadnja izmjena: 02.10.2021. 13:51

Foto: Dino Možek

Ovog se vikenda na vanjskim terenima sportskog centra Graberje međunarodno natjecanje u CrossFit-u pod nazivom Varaždin Throwdown 2021.

Ovo veliko međunarodno natjecanje organizira Udruga za promicanje tjelesne aktivnosti i zdravlja "Active Vita" u suradnji sa Zajednicom sportskih udruga Grada Varaždina. Natjecanje Varaždin Throwdown se kontinuirano održava u Varaždinu već sedam godina zaredom te se etabliralo u regiji kao jedno od najkvalitetnijih i najvećih CrossFit natjecanja, koje svake godine okuplja veliki broj sportaša, trenera i zaljubljenika u CrossFit iz Hrvatske i cijele regije.

Natjecatelji i natjecateljice se kroz dva dana atraktivnog natjecanja bore za postolje i titulu "Fittest in Varaždin". Osim što se kroz ovaj događaj promovira CrossFit kao natjecateljski sport, promovira se i rekreativni funkcionalni fitness program čiji je cilj unaprjeđenje zdravlja i sposobnosti svih dobnih skupina. Uz natjecanje, za sve posjetitelje organizirana je Burgers & Craft beer zona, u suradnji sa Ftruc Pizza & Grill te Craft Pivovarom Međimurski Lepi Dečki.

Komentari