najbolji su najbolji

FOTO Dabrovi jučer rasturili Sesvete i zasjeli na prvo mjesto rukometne Premijer lige!

Objavljeno: 19.11.2017. 11:59

Zadnja izmjena: 19.11.2017. 12:01

Foto: Facebook GRK Varaždin

I dok su prošle sezone rukometaši GRK Varaždina bili tek 7. s ukupno osvojenih 15 bodova, ove sezone okrenuli su novi list i nakon 8. kola već su zasjeli na 1. mjesto Premijer lige s osvojenih 11 bodova.

Jučer su u obnovljenom Graberju gosti iz Sesveta mogli osjetiti na svojoj koži kako igraju naši Dabrovi. I dok je prvo poluvrijeme gostima i davalo neke izglede - premda su već tu naši imali +4 (16:12), u drugom poluvremenu Dabrovi su rastrčanom i ubojitom igrom na koncu završili na +12 - odnosno, konačnih 35:23. Dok se rezultat još lomio, vratar Špikić je odigrao presudnu ulogu i Sesvečani nisu mogli doći do poravnanja. A Varaždinci su u svojim redovima imali čak 3 raspoložena strijelca - Špruka, Zobeca i Marića - koji su zabili po 6 komada.

- Uvijek ističem da kolektiv, odnos prema ekipi i pametni ljudi znaju svoje uloge, a pobjednici to prihvate, a kad prihvate onda to tako izgleda i zato smo od danas na prvom mjestu. Lijepo je pobjeđivati, malo ćemo danas uživati, a od ponedjeljka se pripremamo za Goricu. - izjavio je trener Varaždina Željko Čagalj. Prvenstvo uskoro dolazi točno na polovicu, a sudeći po dosad prikazanom, Dabrovi mogu očekivati i najviši plasman. Prvo mjesto dijele s Porečom - s kojim su remizirali prije 2 kola - tu su još i Umag i Dubrava s po 10. No, s jučer prikazanom igrom Varaždinci su doista spremni na sve.

Komentari