ne propustite

FOTO Danas cijeli dan imate priliku pratiti državno natjecanje studenata u 5 sportova - evo detalja

Objavljeno: 21.04.2018. 12:01

Zadnja izmjena: 21.04.2018. 12:07

Danas u Varaždinu traje UniSport Play poluzavršno državno natjecanja studenata u pet sportova u kojem se natječe oko 300 studenata u stolnom tenisu, šahu, tenisu, odbojci i futsalu. U Varaždinu su studenati iz 17 hrvatskih sveučilišta, veleučilišta i fakulteta, a ovdje će boraviti do 22. travnja. Ovo natjecanje ključno je za nastup na završnom državnom natjecanju Finalsima, na kojima sudjeluju po četiri najbolje ekipe iz svih sportova.

Na natjecanju sudjeluju studenti i studentice iz Sveučilišta u Dubrovniku, Sveučilišta u Splitu, Sveučilišta u Zadru, Sveučilišta u Rijeci, Sveučilišta u Osijeku, Veleučilišta u Karlovcu, VERN-a, Veleučilišta u Slavonskom Brodu, Veleučilišta u Vukovaru, Sveučilišta Sjever, Tehničkog veleučilišta u Zagrebu, Sveučilišta u Puli, Zagrebačke škole ekonomije i menadžmenta, Veleučilišta u Požegi, Međimurskog veleučilišta, Veleučilišta u Karlovcu i Veleučilišta u Gospiću.

Najzanimljivija finalna natjecanja možete vidjeti tijekom cijelog dana koja će se odvijati prema sljedećem rasporedu: od 10,30 tenis na terenima TK Varteks, šah u hotelu Turist oko 11 sati, stolni tenis u dvorani STK Varaždin u 15 sati, odbojka u Graberju od 18,30 te futsal od 19 sati na TTS Sport centru.

Komentari