FOTO: Derbi Varteksa i cestičkog Poleta završio bez pogodaka

galerija-images/varteks - polet

Objavljeno: 22.03.2015. 19:52

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Kompletirano je 18. kolo Prve županijske lige, a derbi u Jalkovcu između Varteksa i Poleta iz Cestice završio je bez pogodaka.

Bila je to vrlo tvrda utakmica koja je tako završila 0:0.

- Znali smo da nas čeka teško gostovanje jer je Varteks zbilja dobra ekipa. Šteta što nismo zabili pogodak i slavili što bi nam uvelike olakšalo put ka naslovu koji je naša velika želja ove sezone. No, ipak 0:0 je vrlo realan rezultat, s obzirom na viđeno- rekao je branič Poleta iz Cestice, Luka Papec.

S njim se složio i trener domaćina, Zoran Kastel.

- Ovo je najpravedniji ishod. Utakmica bez puno šansi. Moji puleni su pokušavali kroz igru doći do rezultata i imali tri vrlo izgledne situacije, ali nedostajalo je mirnoće u završnici. Gosti čvrsti u duelu i prekidima, starija iskusnija ekipa koju moja momčad ipak na kraju nije uspjela probiti - rekao je Kastel.

Do pobjeda su u 18. kolu stigle ekipe Čevo i Varaždin ŠN te se tako približile Cestičanima. Varaždinci su pobijedili Sračinec 4:0 i stigli na samo dva boda zaostaka za vodećom ekipom lige, dok su Podevčevci slavili protiv Nedeljanca 1:0 i došli na samo tri boda zaostaka. U preostalim susretima, Dubravka je slavila kod Dinama u Babincu 1:0, Lepoglava i tuhovečki Polet odigrali su 1:1, a neriješeno je završio susret Rudara 47 i Bednje u Donjem Ladanju. Konačan rezultat bio je 2:2.

Još u subotu Obreš je svladao Mladost u Šemovcu 2:1, dok je Sloga porazila Podravac 4:1.

U sljedećem, 19. kolu vodeći Polet u Cestici ugošćuje Slogu, drugoplasirani Varaždin ŠN ugošćuje babinečki Dinamo, dok trećeplasirano Čevo igra derbi kola kod Obreša u Sv. Iliji. Prvenstvo se tako opasno zahutava, a borba za prvaka bit će neizvjesna do kraja.

{gallery}varteks - polet{/gallery}

Komentari