FOTO: Dubravka iznenadila Varaždin ŠN i uzela im dva boda

galerija-images/varazdin -dubravka

Objavljeno: 25.04.2015. 19:30

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: Ivan Tomašković

Nogometaši Varaždina ŠN nisu uspjeli vratiti Dubravki za jesenski poraz. Susret 23. kola 1.ŽNL u subotu završio je na kraju podjelom bodova 1:1.

Varaždinski sastav u prvom dijelu držao je sve konce igre u svojim nogama i cijelo vrijeme bio opasan po vrata Dubravke. Vodstvo je stiglo u 30. minuti kada je za 1:0 zabio Alen Labaš. S minimalnim vodstvom, Varaždinci su otišli na odmor iako su imali nekoliko vrlo izglednih prigoda za povećanje prednosti. U desetoj minuti nastavka gosti su izjednačili, a strijelac izjednačujućeg pogotka bio je Emanuel Vuk.

Do kraja susreta nogometaši iz Turčina mogli su i do slavlja, no nisu pronašli put do mreže domaćina.

- Utakmica je bila vrlo čvrsta i visokog tempa, a držim da je neriješen rezultat na kraju najrealniji. Varaždinci su dominirali u prvom dijelu, dok je drugo otišlo na našu stranu. Mogli smo i do sva tri boda, no to ne bi bilo najpravednije - rekao je trener Dubravke Rado Mlakar.

Trener Varaždina ŠN Rade Herceg bio je razočaran remijem, a razloge lošije igre svojih pulena pronašao je u velikom broj utakmica budući da većina njehovih momaka igra i juniorsku ligu.

- Osjeća se umor i jednostavno na dva kolosijeka ne ide. No, neće odustati od borbe za prvo mjesto - istaknuo je Herceg.

Ovim remijem varaždinski sastav ostao je na vodećoj poziciji lige, no dao je priliku drugoplasiranom Poletu iz Cestice da ih nedjeljnom pobjedom prestigne na ljestvici.

{gallery}varazdin -dubravka{/gallery}

Komentari