Sportska postignuća

Foto - Gradonačelnik Bosilj održao prijem za dvoje uspješnih mladih varaždinskih sportaša

Objavljeno: 10.06.2024. 17:21

Zadnja izmjena: 10.06.2024. 17:26

Varaždinski gradonačelnik Neven Bosilj danas je u Gradskoj vijećnici održao prijemu za varaždinske sportaše Amandu Mlinarić i Matea Žugeca te njihove trenere Cvjetoslava Zormana iz Varaždinskog streličarskog kluba i Emila Šanjeka iz Gimnastičkog kluba Vindija, čestitavši im tom prigodom na odličnim rezultatima, priopćeno je iz Grada Varaždina.

Gimnastičar Mateo Žugec osvojio je treće mjesto na Svjetskom kupu u Varni i treće mjesto na Svjetskom kupu u Kopru, dok je Amanda Mlinarić osvojila prvo mjesto na Kupu u Turskoj te zatim ponovo bila prva u Sloveniji. Gradonačelnik Bosilj najavio je da će tim povodom primiti nagradu Grada.

- Naši sjajni sportaši, streličarka Amanda Mlinarić i gimnastičar Mateo Žugec, kao i njihovi treneri, primit će nagradu od Grada Varaždina i to 700 eura svakom sportašu i po 300 eura trenerima. Varaždin ima fantastične sportaše i natjecatelje i mi ih pratimo i podupiremo, preko Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina, preko Zaklade za vrhunski sport. Nikad nije dovoljno ulaganja, a jedna od mojih najvećih želja je da konačno riješimo pitanje balona u Graberju i da u sklopu toga napravimo i gimnastičku dvoranu koja nam nedostaje jer su naši sportaši to zaslužili – rekao je tom prigodom Bosilj.

Komentari