donacija

Foto - Gumiimpex-GRP donirao novu mobilnu atletsku stazu Atletskom klubu Sloboda

Inače, radi se o inovativnom rješenju mobilne atletske staze sa potrebnim certifikatima World Athletics-a, koja je donirana Atletskom klubu Sloboda, a služiti će za promociju atletike u školama diljem Varaždinske županije...
Objavljeno: 27.05.2024. 14:24

Zadnja izmjena: 27.05.2024. 14:28

Varaždinska tvrtka Gumiimpex GRP donirala je Atletskom klubu "Sloboda" mobilnu atletsku stazu za treninge članova AK Sloboda.

Na donaciji je zahvalio predsjednik AK Sloboda Stjepan Smernjak koji je naglasio kako trenutno u klubu trenira gotovo 200 atletičarki i atletičara, dok atletsku školu polazi oko 120 članova. 

- Da bismo proširili bazu darovite djece, pokrenuli smo projekt „Atletika na kućnom pragu”, a kojim smo u nekoliko osnovnih škola Varaždinske županije osnovali područne odjele naše atletske škole. Koristi od takvog pristupa su višestruke, a upravo će ova donacija mobilne atletske staze biti važan dio tog projekta - zaključio je Smernjak.

'Podržavamo lokalne sportske klubove'

Inače, radi se o inovativnom rješenju mobilne atletske staze sa potrebnim certifikatima World Athletics-a, koja je donirana Atletskom klubu Sloboda, a služiti će za promociju atletike u školama diljem Varaždinske županije.

- U Gumiimpex-u uvijek težimo podržati lokalne inicijative i sportske klubove koji promiču zdrav način života, timski duh i sportske vrijednosti. Počašćeni smo što možemo sudjelovati u projektu koji je bitan ne samo za AK Sloboda, već i za cijelu našu zajednicu. Vjerujem da će ova donacija dodatno osnažiti Atletski klub Sloboda te da će oni nastaviti nizati uspjehe i inspirirati buduće atletske zvijezde - istaknuli su predstavnici tvrtke Gumiimpex-GRP.

Komentari