Nastavak ciklusa

Foto - Horvatić obišao investicije i najavio Skupštinu ŽNS-a

Objavljeno: 12.03.2023. 17:04

Zadnja izmjena: 12.03.2023. 20:49

Foto: Boris Matijašec

Predsjednik ŽNS Nenad Horvatić nazočio je početku drugog dijela sezone županijske lige, te obišao investicije NK Klenovnik uoči ogleda s NK Bratstvom.

Horvatić je iskoristio priliku kako bi domaćinu uručio nogometne lopte, odnosno dio od ukupno 400 lopti koje će na predstojećoj Skupštini ovog tjedna biti donirane klubovima.

Uz lopte i drugu opremu, klubovi će na istoj Skupštini sklopiti i nove ugovore ukupno vrijedne čak 68.000 eura, čime se nastavlja ciklus investicija prošle godine vrijedan 1,5 milijuna kuna.

Prošlu godinu ujedno je obilježilo osnivanje Elitne lige koja je zamijenila Međužupanijsku, te 2,5 milijuna kuna vrijedan travnjak u Novom Marofu, drugi po redu.

Stabilnost financija, naglašava Horvatić, osigurava reprezentacija, a "mašina" koja sve vuče je NK  Varaždin. U interesu je svih također da velika pažnja bude posvećena pomlatku, odnosno nogometnim centrima.

- U ime sustava od 5.800 registriranih igrača koji godišnje odigraju preko 1.400 utakmica htio bih zahvaliti svima onima koji pomažu pri razvoju nogometa, a naročito volonterima, jer nema jače udruge na području Varaždinske županije koja se brine o više djece i više ljudi. Kada sve skupa zbrojimo, riječ je o blizu 10.000 ljudi koji svake subote i nedjelje dišu za definitivno drugu najvazniju stvar u ovom kutku svijeta  - poručio je predsjednik ŽNS-a.

Investicije NK Klenovnik

Tim povodom vodstvo NK Klenovnik pokazalo je radove na uređenju okoliša koji su izvedeni uz pomoć Žns Varaždin i Općine . ŽNS je izdvojio 30 tisuća kuna. Isto tako u pripremi je nova investicija postavljanja reflektora na glavnom terenu. Prije utakmice Predsjednik ŽNS Nenad Horvatić posjetio je djecu NK Klenovnika koji ostvaruju izvrsne rezultate u nogometnom centru Lepoglava te im darovao nogometne lopte.

Komentari