NK VARAŽDIN

Foto - Kako napreduju radovi na nogometnom stadionu

Objavljeno: 11.08.2021. 18:34

Zadnja izmjena: 11.08.2021. 18:48

Svakog dana mijenja se vizura glavnog nogomentnog terena na gradskom stadionu. Radovi su sada u prihvatljivom ritmu i u klubu se nadaju da će se 4. kolo Druge HNL igrati na novom travnjaku u Varaždinu.

Nakon što su postavljene instalacije za navodnjavanje terena, trenutno su u tijeku radovi na postavljanje cijevi za grijanje terena. Kada sve pripreme budu gotove dolazi do polaganja hibridnog travnjaka, što je u planu krajem kolovoza. Tako da se u klubu nadaju kako će svi završni radovi biti gotovi do 11. rujna kada je na rasporedu 4. kolo Drge HNL u kojem bi Varaždin trebao ugostiti ekipu Kustošije.

Ovako je situaciju oko terena prokomentirao trener NK Varaždin, Mario Carević.

- Mi svakako moramo igrati s tim ekipama u gostima. Naravno da bi volio da igramo 2. kolo doma, jer tu će biti i dobar i široki teren, što nama odgovara. Međutim, nećemo tu tražiti nikakav alibi, situacija je takva kakva je samo se nadam da ćemo 4. kolo igrat doma i da se to neće prolongirat za 6. kolo. Onda neće biti baš bajna situacija, ali ova tri kola ćemo se stisnuti i pokušati izvući najbolje što možemo u ovom trenutku. Ostvariti najbolji rezultat i idemo dalje, dodao je Carević.

Komentari