ŽRK KOKA

Foto - Koka s novim trenerom i pojačanjima krenula u pripreme

Objavljeno: 03.08.2021. 18:27

Zadnja izmjena: 03.08.2021. 19:28

Ženski rukometni klub Koka počeo je s pripremama za novu sezonu u 1. Hrvatskoj rukometnoj ligi za žene.

Treninzi će se održavati u sportskoj dvorani u Graberju i SC Sloboda, zbog zauzetosti Gradske sportske dvorane Arena tijekom kolovoza. 

Izvršni direktor ŽRK Koka, Damir Premužić predstavio je najveće promjene u klubu, za vrijeme ljetne stanke. 

- Za nas je u ekipi najveća promjena je to da imamo novog trenera, Zorana Jeftića. U klubu smo zadovoljni da imamo mladog čovjeka u klubu, iskusnog igrača, profesora i to je nova pozitivna energija i što se njega tiče i što se igračica tiče. Vjerujemo da će kroz kontinuirani i vrlo kvalitetan rad postići i jako dobre rezultate, najavio je Premužić.

Osim u trenerskom došlo je i do promjene i u igračkom kadru, tako su neke igračice otišle ali bilo je i dolazaka.

- Veselimo se novoj sezoni, u kojoj se nadamo da ćemo redovito trenirati i igrati. Kod nas se u ekipi dosta stvari promijenilo Gabrijela Bešen i obje sestre Mrazović su otišle, ali to nadoknađujemo dolascima. Došla nam je golmanica Doris Ren i srednji vanjski Petra Filipović iz Murvice, uzeli smo dvije igračice iz naših mlađih uzrasnih kategorija i još tražimo jednu vanjsku igračicu. Pregovori su u tijeku i nadamo se da ćemo iz ubrzo realizirati, dodao je Premužić.

Što se tiče planova u narednoj sezoni pred ekipu se ne stavljaju veliki ciljevi, ali u klubu bi bili zadovoljni pozicijom u gornjem dijelu prvenstvene ljestvice.

- Mi smo klub koji voli biti u gornjem dijelu prvenstvene ljestvice. Računam da će tako biti i sada, a vidjet ćemo kakav će biti izbor igračica po drugim klubovima. Osobno mislim da je raspored koji je izvučen prilično dobar i korektno napravljen. U jesenskom dijelu igra se 11 prvenstvenih utakmica, a na proljeće 15 plus Kup, tako da vjerujem da će to jako dobro funkcionirati, rekaao je u najavi sezone Premužić.

Nakon početnog, kondicijskog dijela priprema slijede i prijateljski susreti a prvi će biti sa susjedskim klubom iz Čakovca ŽRK Zrinski. 

 

Komentari