Rukomet u varaždinskoj Areni

FOTO: Kokice dobro parirale favoriziranoj Podravci

Objavljeno: 27.02.2016. 19:36

Zadnja izmjena: 27.02.2016. 19:37

Foto: Ivan Tomašković

Rukometašice Koke danas su u susretu 17. kola Prve hrvatske rukometne lige za žene protiv favorizirane Podravke ostavile vrlo dobar dojam. Varaždinke su poražene od višestrukih prvakinja Hrvatske 25:19.

Do 13. minute Kokice nisu dopuštale Koprivničankama da se ozbiljnije odlijepe. Kasnije se ipak favorizirane gošće uspjele otići na plus pet (5:10), no u završnici prvog dijela Varaždinke su smanjile i s pristojnih minus tri (9:12) otišle na odmor.

Na startu drugog dijela Podravkašice su se odlijepile na plus šest (11:17) i tu razliku zadržale do kraja susreta.

- Mogu biti zadovoljan da nisamo doživjeli katastrofu. Priliku sam dao svim igračicama i dobro se 'skrpali'. Šest razlike je više nego dobro i to je vrijedno iskustvo za mlađe igračice. Možda smo mogli biti nešto agresivniji, no dobar posao je napravljen - rekao je trener Koke Vladimir Canjuga.

Najraspoloženija kod Varaždinki bila je novopečena reprezentativka Nikolina Zadravec koja je postigla osam golova, a standardna na vratima bila je Janja Golubić skupivši 14 obrana.

Kod gošći najraspoloženija je bila Ekaterina Nemaškalo s osam golova, a bivša igračica Koke Ivana Dežić zabila je dva zgoditka.

- Malo je čudno bilo zagrijavati se na suprotnoj strani, ali lijepo je vratiti se u Varaždin. Nije nam bilo lako jer su Kokice napravile dobar niz - zaključila je Ivana Dežić.

U sljedećem kolu Koku čeka još jedna teška utakmica protiv Sesveta.

Djelić atmosfere s današnje utakmice pogledajte u fotogaleriji.

 

Komentari