županijski nogometni savez

Foto - Krenula serija podjela nogometnih lopti, ali i razgovori o novim investicijama

Objavljeno: 25.04.2021. 09:21

Zadnja izmjena: 25.04.2021. 09:32

Županijski nogometni savez, kao što smo i najavili, krenuo je s još jednom serijom podjela nogometnih lopti, koja ovaj put uključuje 439 komada.

Lopte marke Nike broj 5 osigurao je Hrvatski nogometni savez, te će ih za potrebe treninga dobiti svaki od županijskih nogometnih klubova. Predsjednik ŽNS-a Nenad Horvatić s obilascima je započeo jučer, kada je na poziv predsjednika NK Ivančice Josipa Grđana, nazočio utakmici protiv Centrometala i tom prilikom klubu uručio 10 lopti.

- Susreo sam se i sa kandidatom za gradonačelnika Ivanca Zdenkom Đurasom kojeg sam zamolio za potporu u realizaciji budućih projekata NK Ivančice. Čestitam Predsjedniku i svim njegovim suradnicima na svim rezultatima u radu kluba – rekao je Horvatić.

Planiraju se ulaganja

Prilikom posjeta Ivancu predsjednik ŽNS-a susreo se i s predsjednikom NK Klenovnik Ivicom Friščićem, kao i kandidatom za načelnika u Klenovniku Martinom Pintarićem. „Dečki su mi predstavili svoj program za razvoj sporta u Klenovniku, pogotovo ulaganja u sportsku infrastrukturu. Na tom putu, imaju moju punu podršku“, rekao je Horvatić, te predsjedniku kluba također uručio lopte.

Godina prije panedmije bila je godina najvećih investicija u Županijski nogometni savez, većih nego ikada ranije: kupljen je 61 PC uređaj, 24 kamere, 63 kolica za označavanje igrališta, te više od 720 komada lopti. 

Komentari