ZSUGV

Foto - Likovnom radionicom započeo jubilarni 20. olimpijski festival dječjih vrtića

Objavljeno: 22.05.2023. 17:42

Zadnja izmjena: 22.05.2023. 17:52

U organizaciji Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina te pod pokroviteljstvom Hrvatskog olimpijskog odbora i Grada Varaždina, započeo je jubilarni 20. olimpijski festival dječjih vrtića Grada Varaždina.

Najveselija manifestacija u organizaciji Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina i brojnih partnera ove godine okupila je 15 dječjih vrtića koji će se natjecati u raznim aktivnostima i disciplinama te pokazati svoja znanja i vještine iz sporta i likovne umjetnosti.

-Sama činjenica da je iza nas već 19 uspješno provedenih Olimpijskih festivala je za svaku pohvalu. I ove smo godine okupili velik broj dječjih vrtića i vrtićaraca, njih 600-njak, što je savršeni dokaz tomu da Olimpijski festival dječjih vrtića Grada Varaždina već godinama uspješno spaja sport i natjecateljski duh s onim najmlađima – rekla je koordinatorica projekta, Anica Sitar, stručna suradnica Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina.

Tako je danas likovnom radionicom u sportskoj dvorani Graberje i službeno započeo olimpijski tjedan u Varaždinu. Ovogodišnja tema likovne radionice je „moj najdraži sport“,a svi dječji radovi biti će izloženi finalnog dana u sklopu Sportskog centra „Sloboda“. Olimpijada se nastavlja sutra od 10 sati, biciklističkim poligonom na vanjskim terenima u sklopu sportske dvorane u Graberju, zatim slijede teniski višeboj i natjecanje u plivanju, a završava velikim finalom u petak, 26. svibnja.

Komentari