potvrdili svoju dominaciju

FOTO Limači U-10 NK „Orača“ osvojili 1. mjesto!

Objavljeno: 16.06.2018. 12:58

Zadnja izmjena: 16.06.2018. 13:03

Nakon što su prvi dio natjecanja završili na prvom mjestu sa 10 pobjeda u 11 odigranih susreta s gol razlikom od 50 postignutih i samo 6 primljenih pogodaka, limači U-10 NK „Orača“ potvrdili su svoju dominaciju i na završnom turniru.

U razigravanju za završni turniru natjecale su se sve momčadi osim prvo i drugo plasirane ekipe koji su osigurale direktan plasman u polufinale. U polufinalnom susretu limači NK „Orača“ bili su bolji od ekipe NK „Bednja“ rezultatom 3-1. U finalnom susretu protiv ekipe NK „Plitvica„ odlično su ušli u susret s 3 brza pogotka nakon čega je došlo do malog opuštanja i primljena 2 pogotka, ali više od toga gosti nisu uspjeli napraviti i tako su limači NK „Orača“ zasluženo slavili rezultatom 3-2. 

Za limače NK „Orača“ nastupali su: Šlibar Niko, Cupar Niko, Galeković Matej, Kereži Karlo, Vidović Ivano, Koren Mateo, Šincek Petar, Božić Stjepan, Panić Denis, Pintarić Karlo, Žnidarić Stjepan, Krobot Roko, Pongračić Tin, Bedenik Leon, Vujević Karla, Paola Težak i Jambriško Roko.

Komentari