kup sjeverozapadne hrvatske

FOTO Mateja Kaniški i Dinko Solić pobjednici su Kupa sjeverozapadne Hrvatske, a u 2018. ih očekuje još puno utrka

Objavljeno: 25.11.2017. 12:35

Zadnja izmjena: 25.11.2017. 12:36

Članovi Atletskog kluba 'Varaždin' Mateja Kaniški i Dinko Solić ukupni su pobjednici treće sezone Kupa sjeverozapadne Hrvatske, a pehari za najbolje troje u apsolutnom poretku te diplome i medalje uručene su u petak na svečanosti proglašenja u Varaždinu.

Kup sjeverozapadne Hrvatske objedinjuje 18 utrka u Varaždinskoj, Međimurskoj i Koprivničko-križevačkoj županiji, a ove su godine sudjelovale 334 trkačice i 764 trkača. Uz Kaniški i Solića, najviše su bodova te druga i treća mjesta ukupno osvojili Jasenka Martinez iz varaždinskog TK Marathon 95 i Sandra Vaser iz čakovečkog AK Međimurje odnosno Darko Petak iz UKS Bedenec i Ivica Plantak iz ivanečkog TK Ivančica.

U 2018. godinu atletičari ulaze s puno izazova pa ih tako u Kupu sjeverozapadne Hrvatske očekuje Novogodišnja utrka u Varaždinu, Centrum Mundi u Ludbregu, Dravski ultracross u Varaždinu, Polumaraton Zrinski u Čakovcu, Županijski polumaraton Križevci-Kalnik, kros Frkanovec, kros utrka Lančić-Knapić, Brdska utrka Ivančica, Vanovski cener u Ivanovcu, Utrka općine Mala Subotica, Utrka za mač grofa Draskovicha u Trakošćana, Utrka grada Mursko Središće, Kotoripska 15-ica, Varaždinski polumaraton, Memorijalna utrka Josip Putar u Lepoglavi, Memorijalna utrka Ivan Sokač u Poljani Biškupečkoj, Utrka Bedenec i Utrka grada Koprivnice.

Komentari