CRO RACE

Foto - Pogledajte kako je bilo na cilju prve etape u Varaždinu

Objavljeno: 28.09.2021. 18:13

Zadnja izmjena: 28.09.2021. 19:38

Danas je počela velika međunarodna biciklistička utrka CRO Race. Prva, od šest etapa vozila se na relaciji Osijek - Varaždin.

Prva etapa biciklističke utrke na ulasku u Varaždinsu županiju prošla je državnom cestom DC 2 od naselja Bolfan – DC24 Ludbreg – ŽC2089 – LC25098 i 25094 Vinogradi Ludbreški – DC24 B. Jelačića – ŽC2075 M. Gupca – DC2 Poljanec do grada Varaždina i ulicama Koprivnička - A. Starčevića - D. Trstenjaka – Optujska - S. Vraza - A. K. Miošića - Franjevački trg – Pavlinska - A. Stepinca – Kolodvorska - J. Merlića - Međimurska. Cilj prve etape bio je na Franjevačkom trgu u Varaždinu.

Prvi nakon prve etape bio je Nijemac Phil Bauhaus, drugi je u varaždinski cilj stigao Nizozemac Olav Kooij, dok je treće mjesto zauzeo Norvežanin Kristoffer Halvorsen. Na utrci sdjeluju i hrvatski biciklist a najbolji je bio Fran Miholjević  koji je zauzeo 5. mjesto, je Josip Rumac bio je 19,  Antonio Barać 43, Lorenzo Marenzi97. i Filip Kvasina 102. 

Bauhaus će tako u drugoj etapi koja će se voziti u srijedu od Slunja do Otočca ponijeti crvenu majicu vodećeg u ukupnom redoslijedu, a ovo mu je deveta pobjeda u 2021. godini.

- Dobro sam se pozicionirao pred finiš. Moja je momčad odradila odličan posao jer je bila vjetrovita etapa. Očekujem kako će o pobjedniku etape odlučivati sprint i u srijedu iako će pred nama biti mnogo više uspona, rekao je Bauhaus nakon pobjede na prvoj etapi utrke CRO Race.

Komentari