malonogometna liga Žarovnica

Foto - MNK Drvodjelac prvak polusezone, a zna se tko i ide u Pulu

Objavljeno: 05.06.2022. 17:15

Zadnja izmjena: 05.06.2022. 17:20

Utakmicama 12. kola, koje su se igrale u Žarovnici, završen je prvi dio 1. Laško malonogometne lige Žarovnica 2022.

U tri odigrane utakmice bilo je obilje atraktivnih poteza, lijepih golova, ponešto nervoze, a i ono što je najvažnije, golova i rezultatske neizvjesnosti.

DŠR Žarovnica je pobijedila UŠR Vrbno s 3:1, a domaćin je pobjedu potvrdio u samom finišu susreta, a još zanimljivije bilo je u ogledu ekipa Elektromont M & Caffe bar Cvetlin  i UŠR Višnjica, koju je ekipa iz Cvetlina dobila rezultatom 3:2.

Najneizvjesnije je bilo u dvoboju MNK Drvodjelac Ivanec The Best of Cojones Lepoglava, gdje je ekipa iz Lepoglave dugo imala vodstvo 2:0, a lidera na tablici od poraza je spasio njihov najbolji igrač i strijelac Krunoslav Pečevski s dva gola postignuta u finišu susreta, a drugog, za izjednačenje na 2:2 i podjelu bodova, u posljednjim trenucima utakmice.

Ekipa Klesarstvo Martinčević – Novaki bila je slobodna u ovom kolu.

Poredak

U vodstvu je MNK Drvodjelac s 21 bodom, UŠR Višnjica je druga sa 17, koliko ima i domaćin, DŠR Žarovnica, Klesarstvo Martinčević – Novaki su četvrti sa 16, Elektromont M & Caffe bar Cvetlin je na 5. mjestu s 15 bodova, UŠR Vrbno je šesto s 10, a The Best of Cojones posljednji sa 7 bodova.

Vodeći strijelac lige je Krunoslav Pečevski iz MNK Drvodjelac s 19 postignutih golova.

Liga se nastavlja krajem ljeta.

Inače, ovo kolo imalo je i posebnu zanimljivost. Naime, vodila se (i) bitka za odlazak na prvenstvo Hrvatske u mininogometu u Pulu, a naposljetku su plasman osigurale ekipe UŠR Višnjica i DŠR Žarovnica, s obzirom na to da se vodeći MNK Drvodjelac izjasnio da nije u mogućnosti sudjelovati.

 

Komentari