ŽNS VARAŽDIN

Foto - Na konstituirajućoj sjednici IO ŽNS Varaždin najavljeni novi projekti

Objavljeno: 09.10.2021. 18:20

Zadnja izmjena: 09.10.2021. 18:25

U prostorijama ŽNS Varaždin održana je konstituirajuća sjednica Izvršnog odbora ŽNS Varaždin.

Predsjednik ŽNS Varaždin izvijestio je članove o formiranju komisija u HNS-u, u kojem je više nego ikada članova ŽNS Varaždin. Također, između dvije sjednice održano je i licenciranje za fizioterapeute i rukovoditelje osiguranja. Ukupno je, za obje kategorije izdano 176 licenci.

Osnovane su i komisije ŽNS Varaždin:

  • Stalna tijela IO ŽNS Varaždin: stručna komisija, komisija za novčano materijalno poslovanje, komisija za ženski nogomet, natjecateljska komisija, komisija za mali nogomet, komisija za licenciranje klubova, komisija nogometnih trenera, komisija za veteranski nogomet, komisija za mlađe uzraste, zdravstvena komisija, komisija nogometnih sudaca, komisija za informiranje,
  • Povremene komisija IO ŽNS Varaždin: komisija za marketing i komisija za sportsku infrastrukturu,
  • Pravna tijela IO ŽNS Varaždin: komisija za žalbe i komisija za registraciju klubova.

Predsjednik ŽNS Varaždin Nenad Horvatić istaknuo je kako su najvažniji zaključci imenovanje komisija u kojima je 64 nogometna i sportska djelatnika.

- U njima se nalaze članovi IO i naši najiskusniji treneri i sportski djelatnici, koji će zajedno s nama pripremiti sustav koji nas čeka. Gasi se međužupanijska liga i od sljedeće sezone kreće Elitna liga, Prva liga, Druga liga i jedinstvena Treća liga. Želimo se pripremiti da taj sustav funkcionira najbolje što može. Danas smo otvorili i neka druga pitanja poput infrastrukturnih ulaganja, poboljšanja sustava, ali smo se osvrnuli i na sve rezultate koje smo do sada ostvarivali te smo si zadali određene ciljeve, rokove i odredili ljude koji bi trebali zajedno sa mnom to trebali provoditi, dodao je Horvatić.

Od ostalih tema o kojima se raspravljalo ističe se potreba za boljom suradnjom između jedinica lokalne samouprave i klubova, počevši do Varaždinske županije i gradova do općina. Želja je da se i oni što je moguće više uključe u financiranje infrastrukture. Očekuje se i da će ubrzo biti objavljeni planovi projekata koje će pokrenuti ŽNS Varaždin kako bi se klubovi mogli pripremiti i osigurati sufinanciranje, a najavljeno i jedan novi teren s umjetnom travom, ili dva manja.

Komentari