U dvorani Osnovne škole Cestica

FOTO: Na prvoj 'Fight Night' večeri u Cestici pobjedu odnio domaćin Željko Kranjc

U dvorani Osnovne škole Cestica, u subotu 28. prosinca održano je natjecanje u boksu kojeg je organizirao Fight Club Kovačić iz Varaždina, a sve pod pokroviteljstvom općine Cestica.
Objavljeno: 30.12.2019. 08:47

Zadnja izmjena: 30.12.2019. 10:33

U dvorani Osnovne škole Cestica, u subotu 28. prosinca održano je natjecanje u boksu kojeg je organizirao Fight Club Kovačić, a sve pod pokroviteljstvom općine Cestica.

Prvi su na ring izašli desetogodišnji Vito Lukaček i dvije godine stariji Niko Šupljika, polaznici kadetske škole Fight Cluba Kovačić. Tako su se kadeti natjecali u tri runde po jednu minutu, potom su uslijedile borbe seniora, tri runde po dvije minute. Bili su to ogledi u kategoriji do 75 kg, Luka Valjin (Zadar) i Filip Horvat (FC Kovačić), a zatim u kategoriji do 80 kg, Srđan Zarić (Republika Srbija) i Jura Golub (FC Kovačić).

Nakon pauze od 15 minuta uslijedio je nastavak borbe u kategoriji do 80 kg. Strahija Vujošević (Republika Srbija) - Gabrijel Vujec (FC Kovačić) i Marko Špirić (Republika Srbija) i Emanuel Šprem (RH FC Kovačić), a potom u kategoriji do 85 kg - Antonio Zovak (RS) i Matija Bešvir (FC Kovačić). U završnoj borbi snage su odmjerili Ermisz Szertaridisz iz Mađarske i domaći natjecatelj Željko Kranjc iz Cestice, član Fight Cluba Kovačić, a pobjedu je izborio Željko Kranjc. Također, pobjede su ostvarili i ostali natjecatelji Fight Cluba Kovačić.

Također, među posjetiteljima bili su i načelnik Općine Cestica Mirko Korotaj, predsjednik Općinskog vijeća Darko Majhen te predsjednik gradskog vijeća grada Varaždina Damir Habijan.

Komentari