ulaz je besplatan

FOTO Na Svjetskom prvenstvu u savateu u varaždinskoj Areni bori se 250 boraca iz 35 zemalja

Objavljeno: 23.06.2017. 14:42

Zadnja izmjena: 23.06.2017. 14:43

Foto: Jelena Pintar

Danas i sutra u dvorani varaždinske Arene, Varaždin je domaćin Svjetskog prvenstva u savate boksu na kojem će se boriti 250 boraca iz 35 zemalja.

Izbornik hrvatske reprezentacije za Savate combat Predrag Šimunec najavio je kako će za Hrvatsku nastupiti 11 natjecatelja.

Hrvatski Savate Savez ove godine obilježava svoju 30. godišnjicu pa će tim povodom upravo combat ili borba biti osnova ovogodišnjega natjecanja kako kod muškaraca tako i kod žena - naglasio je Siniša Kovačić, glavni organizator ovog natjecanja.

Organizatori cijelokupnog prvenstva su Hrvatski Savate Savez, Hrvatski olimpijski odbor, Grad Varaždin, dvorana Arena i Fight Club Kovačić, a visoki pokrovitelj hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović. Natjecanja i borbe odvijat će se cjelodnevno tijekom oba dana natjecanja u tri ringa, dok će svečano otvorenje uz predstavljanje svih zemalja sudionica i njihovih natjecatelja uslijediti u nedjelju 24. lipnja u 17 sati. Ulaz za posjetitelje Svjetskoga prvenstva u savateu je slobodan.

Komentari