drugoplasirani domaćin

Foto - NK Nova Ves i Obreš odmjerili snage, na kraju utakmice bila i bakljada

Objavljeno: 03.06.2024. 20:24

Zadnja izmjena: 03.06.2024. 20:24

Foto: Boris Matijašec

Proteklog su vikenda NK Nova Ves Ecoagro i NK Obreš odmjerili snage u posljednjem kolu 2. Županijske nogometne lige Varaždin, a utakmica je završila rezultatom 3:2 u korist domaćina.

Kako je tom prilikom rekao načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec, dva gola zabio je Ervin Sokač, dok je jedan gol zadao Silvio Jovan. Naslov prvaka ove lige nosi NK Obreš, čiji je golman Marko Mikulić tijekom ove utakmice zadobio ozljede, a igrači NK Nova Ves Ecoagro zaželjeli su mu brz oporavak. 

- Utakmica je bila zanimljiva i dinamična, puna prilika s jedne i s druge strane. Čestitam prvacima NK Obreš te drugoplasiranom NK Nova Ves. U istoj toj ligi se natjecao i NK Orač te im čestitam na osvojenom šestom mjestu, jako dobar plasman, radi se o sjajnoj generaciji i klubu općenito. Zahvaljujem i svim volonterima koji su aktivni i sa seniorskim sastavom i nogometnim centrom. Osobno, ove sam sezone odigrao tek dvije-tri utakmice zbog gustog rasporeda, ali aktivno pratim nogomet u oba naša kluba - rekao je Posavec.

Iz NK Nova Ves Ecoagro poručili su kako su zadovoljni sezonom koja je iza njih te su istaknuli kako tijekom proljetnog dijela nisu izgubili nijednu utakmicu.

Komentari