evo detalja

Foto - Nogometni klub Mladost Margečan održao je godišnju skupštinu

Objavljeno: 05.03.2024. 17:53

Zadnja izmjena: 05.03.2024. 17:56

Nogometni klub Mladost Margečan održao je u  prostorijama kluba svoju redovnu godišnju skupštinu. Nazočilo je 34 članova Skupštine, a sve donesene odluke su tako bile pravovaljane.

Na skupštini su bili i gosti i to Zdenko Đuras , predsjednik Gradskog vijeća Grada Ivanca i ujedno član Kluba, Davor Đuras, predsjednik DVD Margečan i Ivana Karpov, predsjednica Udruge Margareta Margečan. Na početku skupštine svima se obratio Krunoslav Đuras koji je predložio i radno predsjedništvo u sastavu Ivan Vidaček za predsjednika koji je vodio Skupštinu te Josip Vidaček i Vladimir Krznar za  članove. Izvješće o radu podnio je Krunoslav Đuras, predsjednik Kluba.

- Seniorska je momčad u sezoni 2022./23. zauzela 5. mjesto u Elitnoj ligi ŽNS Varaždin, a u jesenskom dijelu prvenstvene sezone 2023./24. nalazi se na 7. mjestu. U radu Kluba uključeno je ukupno 47 djece u raznim dobnim uzrastima u sklopu nogometnog centra Beletinec-Margečan-Podevčevo – istaknuo je Đuras.

Financijsko izvješće podnio je Branko Prašnjak, a plan programa rada i financijski plan za 2024. godinu podnijeli su Krunoslav Đuras i Branko Prašnjak. Sva navedena izvješća jednoglasno su i prihvaćena.

Komentari