nastavak ulaganja

Foto - Novi ugovori i novi tereni s umjetnom travom: Održana Skupština ŽNS-a

Nastavak je to prošlogodišnjeg ciklusa investicija, vrijednog otprilike isti iznos, odnosno oko 219 tisuća eura...
Objavljeno: 16.03.2023. 20:01

Zadnja izmjena: 16.03.2023. 20:57

Foto: Boris Matijašec

Večeras se održala redovita godišnja skupština Županijskog nogometnog saveza, na kojoj su klubovima uručeni novi ugovori za investicije vrijedni 68 tisuća eura.

Nastavak je to prošlogodišnjeg ciklusa investicija, vrijednog otprilike isti iznos, odnosno oko 219 tisuća eura kada se pribroje sredstva koja su na temeljno ulaganje Županijskog nogometnog saveza uložili sami klubovi kao i jedinice lokalne samouprave u kojima djeluju.

Uključila se Županija

Od prošle godine u investicije u infrastrukturu aktivno se uključila i Varaždinska županija, povodom čega se skupu večeras obratila zamjenica župana Silvija Zagorec, a govorio je i gradonačelnik Novog Marofa Siniša Jenkač, budući da je NK Novi Marof od prošle godine vlasnik oko 400 tisuća eura vrijednog terena s umjetnom travom.

Predsjednik ŽNS-a Nenad Horvatić otkrio je kako je sljedeći na redu za umjetnu travu NK Podravina, a nakon toga neki od klubova s ivanečkog područja. Ponovno je podijeljeno i oko 400 nogometnih lopti, te je Horvatić naglasio važnost uspješnosti reprezentacije i NK Varaždina kao prvoligaša za funkcioniranje sustava.

Daleko najveća udruga

- U ime sustava od 5.800 registriranih igrača koji godišnje odigraju preko 1.400 utakmica htio bih zahvaliti svima onima koji pomažu pri razvoju nogometa, a naročito volonterima, jer nema jače udruge na području Varaždinske županije koja se brine o više djece i više ljudi. Kada sve skupa zbrojimo, riječ je o blizu 10.000 ljudi koji svake subote i nedjelje dišu za definitivno drugu najvazniju stvar u ovom kutku svijeta  - poručio je predsjednik ŽNS-a.

Kako je bilo pogledajte u velikoj fotogaleriji:

Komentari