u dvorani oš ivanec

FOTO Odbojkašice 'Kitro Varaždin' osvojile naslov prvakinja Županijskog kupa

Objavljeno: 28.05.2018. 15:01

Zadnja izmjena: 28.05.2018. 15:06

Ženska odbojkaška ekipa Ivanca, član Druge Nacionalne lige Centar, poražena je od ekipe 'Kitro Varaždin', člana 1.„B“ Nacionalne odbojkaške lige Sjever s 0:3 u setovima u finalnoj utakmici Županijskog odbojkaškog kluba Varaždin odigranoj u nedjelju navečer u dvorani osnovne škole Ivanec.

U rezultatski uzbudljivoj i neizvjesnoj utakmici prvi set su dobile varaždinke sa 25:21, u drugom je Ivanec vodio sa 22:18 i 24:22 i samo ga je jedan poen dijelio da osvoji set, ali iskusna gostujuća ekipa ga je riješila u svoju korist sa 28:26. U trećem setu Varaždinke  su držale prednost od 2 do 5 poena i dobile set sa 25:20. Pehar je pobjedničkoj ekipi Kitro Varaždin predao Josip Klein, predsjednik Županijskog odbojkaškog saveza Varaždin, kao i ekipi ŽOK Ivanec za osvojeno drugo mjesto i naslov vice –prvakinja .

Potrebno je istaknuti i oproštaj Inke Inkret, istaknute odbojkašice koja je tri prvenstvene sezone nastupala za Kitro Varaždin i na finalu Županijskog kupa odigrala svoju posljednju utakmicu. Ona je svoju odbojkašku karijeru započela u Ženskom odbojkaškom klubu Ivanec, a sada odlazi u Ameriku u Sveučilište ORAL ROBERTS  gdje će nastaviti svoju sportsku karijeru .

Komentari