80-ak natjecatelja

Foto - Održan Varaždin Throwdown 2023, evo tko je ponio titulu 'Fittest in Varaždin'

Objavljeno: 06.06.2023. 18:20

Zadnja izmjena: 06.06.2023. 18:27

Udruga za promicanje tjelesne aktivnosti i zdravlja "Active Vita" u suradnji sa Zajednicom sportskih udruga Grada Varaždina i ove godine organizirala je veliko međunarodno natjecanje u CrossFit®-u – Varaždin Throwdown 2023.

Natjecanje Varaždin Throwdown se kontinuirano održava u Varaždinu proteklih devet godina te se etabliralo u regiji kao jedno od najkvalitetnijih i najvećih CrossFit® natjecanja koje svake godine okuplja veliki broj sportaša, trenera i zaljubljenika u CrossFit iz Hrvatske i cijele regije. I ove godine stiglo je 80-ak natjecatelja iz pet zemalja koji su se kroz dva dana atraktivnog natjecanja borili za postolje i titulu "Fittest in Varaždin" u Elitnoj i Open kategoriji.

U elitnoj kategoriji najbolji je bio Armin Streibl iz Austrije, a na drugom i trećem mjestu bili su natjecatelji iz Slovenije, Tilen Hvasti i Aljaž Petrič. U Open kategoriji najbolje natjecateljice bile su Anna Osvald iz Mađarske te Hana Molan i Lana Pluško iz Slovenije, a natjecatelji Peter Szita iz Mađarske, Sergij Potočnik iz Slovenije i Ivan Pavlić iz Hrvatske.

- Ovo atraktivno natjecanje podržali su Grad Varaždin i Varaždinska županija te sponzori Janaf, Vindija, Bauerfeind, Decathlon, Biovitalis, Hyundai Automobili Lončar, Oprema.Fit, Inn Bar Varaždin i Ftruc Pizza & Grill kojima se ovim putem zahvaljujemo - naveli su iz ZSUGV-a.

Komentari